Uusimmat tuotteet

Sivu 5 / 7   Tuotteita yhteensä 121 kpl
Herukan-Siemenljy-Hajusteeton_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Herukan hajusteeton siemenöljy

Mustaherukan siemenöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle. Mustaherukan siemenöljyä on tutkittu paljon ja sen teho atooppisen ja herkän ihon hoidossa on osoitettu Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Mustaherukan siemenöljyn..
Hinta: 30.00 €
C-Max_Kasvonaamio.jpg&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki C-max naamio

Ihoa hoitava, kirkastava ja vahvistava naamio. Sisältää ihoa kosteuttavaa kurkku-uutetta sekä ihoa hoitavaa mustaherukkauutetta. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa sen sisältämillä omegarasvahapoilla, mangovoi on ihoa pehmentävää ja ravitsevaa. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka auttaa tasoittamaan..
Hinta: 26.00 €
EP-Herukka-Kuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Herukka kuorintavoide

Kirkastava ja heleyttävä entsymaattinen kuorinta herkälle iholle. Entsymaattisena kuorivana aineena tuotteessa on papaija, joka sopii erinomaisesti herkän ihon kuorintaan. Tuotteessa myös ihoa hoitavaa ja antioksidanttista mustaherukan marjauutetta sekä iho kosteuttavaa kurkku-uutetta. Hajusteeton...
Hinta: 24.00 €
C-Max_silmanymparysvoide.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki C-max silmänympärysvoide

Herkän ihon silmänympärysvoide. Sisältää ihoa hoitavaa mustaherukkaa sekä kosteuttavaa kurkku-uutetta, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Voiteen sisältämät keramidit estävät kosteuden haihtumista iholta. Ne ovat luonnollisia lipidejä, jotka parantavat ihon kosteustasapainoa sekä ihon barrieria. Prebiootit..
Hinta: 27.00 €
C-Max_Hoitovoide.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki C-max hoitovoide 24h

Mustaherukan lehti- ja marjauutetta sisältävä hoitovoide herkälle iholle. Ruusuvesi on ihoa hoitavaa ja se antaa tuotteelle mietoa tuoksua. Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja ravitsevia omegarasvahappoja. Voiteen sisältämät keramidit estävät kosteuden haihtumista iholta. Ne ovat..
Hinta: 34.00 €
EP-Herukka-Kasvovesi-250ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Herukka kasvovesi

Mustaherukan marja- ja lehtiuute sekä allantoiini rauhoittavat ihoa ja tuovat sille ravinteita ja luonnollisia vitamiineja. Kurkku-uute virkistää ihoa ja supistaa hellävaraisesti laajentuneita ihohuokosia. Sisältää runsaasti ihoa suojaavia ja vahvistavia antioksidantteja, polyfenoleja, kivennäisaineita..
Hinta: 24.00 €
herukka_puhdistusemulsio_250ml_p.jpg&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Mustaherukka puhdistusmaito

Puhdistusemulsion mieto pesevä aine Coco-Glucoside puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tukee ihon luontaista pH-tasapainoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa tärkeillä rasvahapoilla. Luonnollinen E-vitamiini suojaa ihoa ilmastollisilta..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelman-Siemenoljy-30ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma siemenöljy

Tarkoitettu nuorelle, myös kuivalle tai pintakuivalle iholle. Vadelman siemenöljy saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja hoidetulta. Ravinnerikkaat öljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoilla ja vitamiineilla. Sisältää luontaisen UV-suojan ja huikean määrän tehokkaita, ihoa suojaavia..
Hinta: 30.00 €
EP-Vadelma-Kasvonaamio_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelmanaamio

Kosteuttava Vadelma Kasvonaamio on helppo ja nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. Se kosteuttaa ja hellii ihoa upeilla hoitavilla ainesosillaan. Sisältää runsaasti bio-aktiivisia ja kosteuttavia tekijöitä, kuten aloe veraa, keramideja, hyaluronihappoa sekä suomalaista vadelmanmarja- ja tupasvillauutetta..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelma-Kuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kuorinta kasvoille

Normaalille, pintakuivalle tai sekaiholle. Kosteuttava ja hellävarainen kuorinta, joka kirkastaa, elvyttää ja uudistaa ihoa. Hellävaraiset bambun siemenet poistavat ihon pinnalta kuolleet ihosolut mekaanisesti. Kosteuttavina aineina tuotteessa vadelmauutetta, xylitolia sekä glyseriiniä...
Hinta: 23.00 €
EP-Vadelma-Hoitoseerumi-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kosteuttava seerumi

Vadelma seerumi on todellinen ihon tehokosteuttaja joka sopii nuorelle iholle sekä pintakuivalle iholle. Vadelmaseerumissa prebiootit vahvistavat ihon puolustusmekanismia ja peptidit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Kosteuttavina aineina hyaluronihappoa, vadelma- ja kurkku-uutetta ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta..
Hinta: 30.00 €
EP-Vadelma-Silmanymparysgeeli-15ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma silmäympärysgeeli

Kosteuttava Silmänympärysgeeli on tarkoitettu erityisesti nuorelle iholle kosteuttavan geelimäisen koostumuksen vuoksi. Seerumin prebiootit parantavat ihon puolustusmekanismia ja peptidit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Kosteuttava Silmänympärysgeeli on kuin täsmähoito, jossa on optimoitu koostumus..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelma-Kasvovoide-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelmakosteusvoide 24h

Iholle, joka kaipaa lisäkosteutta, erityisesti pintakuivalle ja sekaiholle. Kosteuttava Vadelmavoide 24h kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäri vuorokauden. Vadelman lehtiuute, aloe vera ja kurkku- sekä tupasvillauute virkistävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Karitevoi ja manteliöljy hoitavat, ravitsevat..
Hinta: 34.00 €
EP-Vadelma-Kasvovesi-250ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kasvovesi

Pintakuivan ja sekaihon päivittäiseen puhdistukseen. Vadelma Kasvovesi kosteuttaa ihoa välittömästi, tasapainottaa ihon pH-arvoa, supistaa hellävaraisesti ihohuokosia sekä viimeistelee ihon puhdistuksen. Vadelma Kasvoveden jälkeen kiristävä tunne häviää ja tasapainotettu iho on näin valmiimpi ottamaan..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelma-Puhdistusvaahto-250ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma puhdistusvaahto

Puhdistusvaahto pintakuivalle ja kuivalle iholle.
Hinta: 24.00 €
EP-Karpalo-Sinkkipasta-30ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Karpalo sinkkipasta

Tulehtunutta aluetta suojaava hoitovoide/pasta, joka nopeuttaa tulehduksien paranemista. Sinkki auttaa ihoa toipumaan vaurioista ja tulehduksista sekä torjumaan aknea. Lisäksi sinkkioksidin vaikutus on antibakteerinen samoin kuin karpalouutteen ja piparminttuöljyn. Aloevera kosteuttaa ja korjaa, kuten..
Hinta: 15.00 €
EKOPHARMA-Rosacea-Hoitogeeli.JPG&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Anti-Akne hoitogeeli

Tulehtunutta aluetta hoitava Anti-akne Hoitogeeli sisältää antimikrobista salisyylihappoa sekä luonnollista aspiriininkaltaista vaikutusta omaavaa pajunkuoriuutetta sekä ihoa hoitavaa takiaisuutetta ja antimikrobista karpalouutetta. Päävaikuttavana aineena on Capryloyl Glycine, jolla on osoitettu tehoa..
Hinta: 20.00 €
Karpalon-Siemenljy_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Karpalon siemenöljy

Karpalon Siemenöljy sisältää ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä rasvahappoja, jotka ravitsevat, vahvistavat ja suojaavat ihoa. Auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainoa. Tasapainottaa myös rasvaisen ja akneihon talintuotantoa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteuden.
Hinta: 30.00 €
1...4567