PalvelutTIINAN KAUNEUSHOITOLAPALVELUT:

Olen Terveys- ja kauneuskulman omistaja yrittäjä. Olen koulutukseltani diplomikosmetologi ja terveydenhoitaja. Terveys- ja kauneuskulman hoitolayrittäjänä olen toiminut jo vuodesta 1998. Tarjoan asiakkailleni monipuolisia kasvo-, jalka- ja vartalohoitoja sekä laadukkaita kotihoitotuotteita. Hoidot ja hoitotuotteet valitsen aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti, jotta hoidossa päästään parhaaseen hoitotulokseen.

Linkki ajanvaraukseen

HUOM! Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta jätäthän viestin vastaajaan, niin soitan sinulle takaisin heti vapauduttuani. Aikoja voit varata kätevästi myös sähköisen ajanvarauksen kautta sinulle sopivana ajankohtana. Jos et löydä sopivaa aikaa sähköisestä kalenterista, soita hoitolan numeroon mahdollisista peruutusajoista.TARUN PARTURI-KAMPAAMOPALVELUT:

Olen toiminut Terveys- ja kauneuskulmassa parturi-kampaajayrittäjänä vuodesta 2019 alkaen. Parturi-kampaamoni tarjoaa naisten ja miesten hiuspalveluja rauhallisessa ympäristössä. Minulla on monien vuosien kokemus parturi-kampaajan työstä. Yrittäjänäkin olen toiminut jo yli 30 vuotta. Palvelen asiakkaitani ammattitaidolla yksilöllisesti keskittyen yhteen asiakkaaseen kerrallaan.

Palvelen joustavasti myös iltaisin ja lauantaisin.