EkoPharma Helsinki

Ekologinen, suomalainen ihonhoitosarja

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 33 kpl
EP-Tyrni-DuoKuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki AHA-tyrni Duo-kuorinta

Kaksitehoinen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja kirkastaa ihoa.Mekaanisena kuorintana hellävariasta bambujauhetta. Mekaaniset rakeet tehostavat puhdistavaa vaikutusta ja elvyttävät verenkiertoa kitkahieronnan ansiosta. Kemiallisena kuorintana on AHA-hedelmähappoja, joilla on prokollageenin tuotantoa..
Hinta: 24.00 €
EKOPHARMA-Rosacea-Hoitogeeli.JPG&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Anti-Akne hoitogeeli

Tulehtunutta aluetta hoitava Anti-akne Hoitogeeli sisältää antimikrobista salisyylihappoa sekä luonnollista aspiriininkaltaista vaikutusta omaavaa pajunkuoriuutetta sekä ihoa hoitavaa takiaisuutetta ja antimikrobista karpalouutetta. Päävaikuttavana aineena on Capryloyl Glycine, jolla on osoitettu tehoa..
Hinta: 20.00 €
C-Max_Seerumi_1.jpg&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki C-max hoitoseerumi

Ruusuvettä, mustaherukan lehtiuutetta sekä ruusunmarjauutetta sisältävä seerumi. Ruusunmarja sisältää runsaasti C-vitamiinia sekä muita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa ja kirkastaa ihoa sekä auttaa tasoittamaan ihon sävyä. Hyaluronihappo kosteuttaa..
Hinta: 34.00 €
C-Max_Hoitovoide.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki C-max hoitovoide 24h

Mustaherukan lehti- ja marjauutetta sisältävä hoitovoide herkälle iholle. Ruusuvesi on ihoa hoitavaa ja se antaa tuotteelle mietoa tuoksua. Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja ravitsevia omegarasvahappoja. Voiteen sisältämät keramidit estävät kosteuden haihtumista iholta. Ne ovat..
Hinta: 34.00 €
C-Max_Kasvonaamio.jpg&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki C-max naamio

Ihoa hoitava, kirkastava ja vahvistava naamio. Sisältää ihoa kosteuttavaa kurkku-uutetta sekä ihoa hoitavaa mustaherukkauutetta. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa sen sisältämillä omegarasvahapoilla, mangovoi on ihoa pehmentävää ja ravitsevaa. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka auttaa tasoittamaan..
Hinta: 26.00 €
C-Max_silmanymparysvoide.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki C-max silmänympärysvoide

Herkän ihon silmänympärysvoide. Sisältää ihoa hoitavaa mustaherukkaa sekä kosteuttavaa kurkku-uutetta, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Voiteen sisältämät keramidit estävät kosteuden haihtumista iholta. Ne ovat luonnollisia lipidejä, jotka parantavat ihon kosteustasapainoa sekä ihon barrieria. Prebiootit..
Hinta: 27.00 €
Herukan-Siemenljy-Hajusteeton_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Herukan hajusteeton siemenöljy

Mustaherukan siemenöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle. Mustaherukan siemenöljyä on tutkittu paljon ja sen teho atooppisen ja herkän ihon hoidossa on osoitettu Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Mustaherukan siemenöljyn..
Hinta: 30.00 €
EP-Herukka-Kasvovesi-250ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Herukka kasvovesi

Mustaherukan marja- ja lehtiuute sekä allantoiini rauhoittavat ihoa ja tuovat sille ravinteita ja luonnollisia vitamiineja. Kurkku-uute virkistää ihoa ja supistaa hellävaraisesti laajentuneita ihohuokosia. Sisältää runsaasti ihoa suojaavia ja vahvistavia antioksidantteja, polyfenoleja, kivennäisaineita..
Hinta: 24.00 €
EP-Herukka-Kuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Herukka kuorintavoide

Kirkastava ja heleyttävä entsymaattinen kuorinta herkälle iholle. Entsymaattisena kuorivana aineena tuotteessa on papaija, joka sopii erinomaisesti herkän ihon kuorintaan. Tuotteessa myös ihoa hoitavaa ja antioksidanttista mustaherukan marjauutetta sekä iho kosteuttavaa kurkku-uutetta. Hajusteeton...
Hinta: 24.00 €
EP-Tyrni-Kasvovesi-250ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Hoitava tyrni kasvovesi

Ravinnerikas tyrnin marjauute sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja, polyfenoleja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuotteen ruusunmarjauute virkistää ja vitalisoi ihoa. Allantoiini rauhoittaa ihoa. Viimeistelee puhdistuksen ja kosteuttaa pintakuivaa ja ikääntyvää ihoa.
Hinta: 24.00 €
lataus_5.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Jalkavoide

Hilla jalkavoide pehmentää ihon tehokkaasti. Hyvä voide kuivillekin jaloille.
Hinta: 16.00 €
EP-Karpalo-Avitamiini-Hoitovoide-30ml32_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Karpalo A-vitamiinivoide

Tulehdusta vähentävä voide joka sopii sekä akneihon että rosacean hoitoon. Käyttö: Levitä aamuin illoin Anti-akne tai Roscaea Hoitogeelin päälle. Tuote sisältää aurinkosuojaa.
Ainesosat: Aqua, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Diheptyl Succinate, Vaccinium Oxycoccos Fruit Extract (Karpalo/Cranberry)..
Hinta: 34.00 €
EP-Karpalo-Kasvovesi-250ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Karpalo kasvovesi

Karpalo Kasvovesi tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Aloe verassa on runsaasti kivennäisaineita ja vitamiinia vahvistamaan ihon luontaista paranemisprosessia. Pajunkuoriuute sisältää luontaista aspiriininkaltaista ainetta ja lievittää tulehdusta ja hillitsee talineritystä..
Hinta: 24.00 €
EP-Karpalo-Puhdistusgeeli-250ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Karpalo puhdistusgeeli

Karpalogeeli on hellävarainen kasvojen pesugeeli, joka puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti tukien ihon luontaista pH-tasapainoa. Kosteuttavina ainesosina glyseriiniä ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta tulevaa betaiinia. Karpalouute on antimikrobinen ja piparminttuöljy tasapainottaa talintuotantoa..
Hinta: 24.00 €
EP-Karpalo-Sinkkipasta-30ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Karpalo sinkkipasta

Tulehtunutta aluetta suojaava hoitovoide/pasta, joka nopeuttaa tulehduksien paranemista. Sinkki auttaa ihoa toipumaan vaurioista ja tulehduksista sekä torjumaan aknea. Lisäksi sinkkioksidin vaikutus on antibakteerinen samoin kuin karpalouutteen ja piparminttuöljyn. Aloevera kosteuttaa ja korjaa, kuten..
Hinta: 15.00 €
Karpalon-Siemenljy_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Karpalon siemenöljy

Karpalon Siemenöljy sisältää ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä rasvahappoja, jotka ravitsevat, vahvistavat ja suojaavat ihoa. Auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainoa. Tasapainottaa myös rasvaisen ja akneihon talintuotantoa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteuden.
Hinta: 30.00 €
Ekopharma_Karpalo_Puhdistusljy_Oil-to-milk_800px_p.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki karpaloöljy oil to milk

Vesiliukoinen kasvojenpuhdistusöljy, joka muuntuu iholla maitomaiseksi emulsioksi. Innovatiivinen öljygeeli sopii kaikille ihotyypeille, ja on hellä myös kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle ja silmämeikin poistoon. Erinomaisen puhdistustehonsa vuoksi se poistaa vaivatta myös raskaan meikin ja fysikaaliset..
Hinta: 18.00 €
herukka_puhdistusemulsio_250ml_p.jpg&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Mustaherukka puhdistusmaito

Puhdistusemulsion mieto pesevä aine Coco-Glucoside puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tukee ihon luontaista pH-tasapainoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuutteet rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Mustaherukan siemenöljy ravitsee ihoa tärkeillä rasvahapoilla. Luonnollinen E-vitamiini suojaa ihoa ilmastollisilta..
Hinta: 24.00 €
EP-Tyrni-Kasvonaamio.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni kasvonaamio

Kiinteyttävä ja uudistava tehonaamio ikääntyvälle iholle. Tehokkaat peptidit kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa. Hyaluronihappo ja betaiini kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Runsaasti antioksidantteja ja polyfenoleja tyrninmarjauutteesta sekä välttämättömiä rasvahappoja tyrninsiemenöljystä. Karitevoi pehmentää..
Hinta: 30.00 €
EP-Tyrni-Puhditusemulsio-250ml_2.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni puhdistusemulsio

Tyrni Puhdistusemulsion mieto kasviperäinen pesevä aine kokoglukosidi (Coco-Glucoside) puhdistaa ihon hellävaraisesti. Puhdistusemulsio ravitsee ja hoitaa ihoa ravinnerikkaalla manteliöljyllä. Tyrnin marjauutteesta iho saa runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja flavonoideja...
Hinta: 24.00 €
12