Nature's Neighbour

Kotimainen ammattikosmetiikkasarja Nature?s Neighbour on pitkän hoitolatyön ja usean vuoden tuotekehityksen tulos. Sarja on luotu aikuiselle iholle, joka joutuu koville mm. rajujen lämpötilan vaihteluiden, kuivan sisäilman sekä stressaavan arjen vuoksi.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
cacay-prickly-pear-soothing-oil-heijastus-web-scaled-piszfo6oznu6xz4n1tilvw6c6f7rrw7s1zj2otu7sw-1.jpg&width=280&height=500

Cacay & Prickly Pear Soothing Oil

Todellinen luksusöljy täynnä kallisarvoista A-vitamiinirikasta cacaypähkinänöljyä sekä ylellistä, E-vitamiinirikasta kaktusviikunan-siemenöljyä. Nämä kaksi yhdessä muodostavat lyömättömän anti-aging yhdistelmän.


Tuotteen sisältämä marulaöljy ja cupuacuvoi kosteuttaa ja suojaa ihoa, mustaherukan-siemenöljy..
Hinta: 69.00 €
Cocoa&coconut skin barrier serum 20ml

Cocoa&coconut skin barrier serum 20ml

Kuivalle iholle, jonka suojamuuri on vaurioitunut erittäin kosteuttava seerumi. 
Hinta: 39.00 €
Green-Tea-Avocdo-Facial-Cleansing-Oil-heijastus-web-768x1085.jpg&width=280&height=500

Green Tea & Avocado Facial Cleansing Oil

Öljypuhdistus on loistava ympäri vuoden. Talvella korkealaatuinen tuote hellii ja ravitsee, häiritsemättä ihon suojamuuria. Kesällä taas mikään ei poista öljyputsaria paremmin iholta hikeä, likaa ja aurinkovoiteita.
Hinta: 48.00 €
Green-Tea-Skin-Toner-heijastus-web-scaled-piszhxyni8y501tusav5etjfuy0pdk8fd8abfwgyrk.jpg&width=280&height=500

Green tea skin toner

Luomu vihreän teen lehdistä höyrytislattu antioksidanttirikas Green Tea Skin Toner on puhdistuksen jälkeen ihosi ensimmäinen kosteutuksen askel.


Luomu vihreä tee kasvivesi myös auttaa mustapäiden kanssa ja ehkäisee talin hapettumista. Mustapäät syntyvät, kun tali hapettuu, joten iholle kannattaa..
Hinta: 29.90 €
Rasberry-facial-protection-serum-heijastus-web-scaled-piszkkwcoik3knzydxwgwnkzuv0ryzpbea6cwuk7b4.jpg&width=280&height=500

Raspberry  Facial Protection Oil

Omega 3- ja 6-rasvahapporikas Raspberry Facial Protection Oil antaa kaiken tarpeellisen ihollesi – öljy suojaa, ravitsee, pehmentää ja kosteuttaa ihoasi.
 
Erinomainen meikinalusöljy ja tämä suojava päiväöljy antaa ihollesi
myös suojaa tietokoneen ja älylaitteiden siniseltä valolta...
Hinta: 39.00 €