Choice Finland- sarja saapui hoitolaani

Suosin hoitolassani Suomalaista luonnonkosmetiikkaa, joilla teen hoidot ja joita myyn myös asiakkaille kotikäyttöön. On hienoa, että Suomessa valmistetaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joka sopii herkälle iholle. Koska olen itsekin herkkäihoinen testaan tuotteet ensin itse ennen sarjan valitsemista hoitolaan. Choise Finland sarjaan ihastuin heti tuotteita testatessani. Choice Finland on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa ei ole käytetty keholle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita. Sarjan valmistuksessa on hyödynnetty lähituotantoa ja luonnon antimia.Tuotteet tuntuvat tehokkailta mutta ovat kuitenkin iholle hellävaraisia. Kerron hieman lisää tuotteista:

Puhdistusgeeli puhdistaa hyvin myös meikin kasvoilta ja ruusukasvovesi raikastaa ja kosteuttaa ihoa. Duo kuoriva naamio sisältää hedelmähappoja, joten se kirkastaa hyvin ihon värin ja kosteuttaa ihoa. Naamio saa vaikuttaa iholla 20min.

Kosteusvoiteita on kaksi erilaista. Hieman tuoksua sisältävä kuivan, herkän ihon kosteusvoide ja tuoksuton atooppisellekin iholle sopiva kosteusvoide. Kosteusvoiteen alle käytetään Choice- seerumia, joka vahvistaa ja kosteuttaa ihoa.

Sarjasta löytyy myös hoitava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide, kosteusvoide vartalolle ja Snake botox- voide rentouttamaan kasvojen ilmelihaksia.

Tässä siis lyhyt tiiviste sarjan tuotteista. Kerron mielelläni lisää, jos sinulla herää mieleen kysymyksiä. Sarja löytyy nyt hoitolastani lisänä Suomalaisiin Ekopharman ja BTB13 Medical sarjoihin.

Tervetuloa tutustumaan.

Pimenevän ajan kasvohoitoja

Pimenevä ja viilenevä päivä kuivattaa ja sameuttaa ihoa ja aiheuttaa haasteita ihonhoitoon. Erilaiset kosteuttavat, elvyttävät kasvohoidot sekä puhdistavat, kirkastavat hoidot ovat loppusyksyn ja alkutalven suosituimpia hoitoja. Syksy on myös ihanteellinen aika aloittaa sarjahoitoja, joita ei suositella tehtäväksi aurinkoiseen aikaan.

Mikroneulaus, joka on hyvä tehdä sarjahoitona, kannattaa aloittaa juuri näihin aikoihin vuodesta. Mikroneulaus tehdään sähköisellä mikroneulauskynällä. Mikroneulausta voidaan tehdä monenlaisiin ihon tarpeisiin. Hoito on tehokas kiinteyttämään ihoa sekä häivyttämään arpia ja juonteita. Suosittelen otettavaksi noin viiden kerran sarjana, jonka jälkeen ylläpitohoito noin kuukauden välein.

Kasvohoidon valitseminen on usein hankalaa, koska hoitoja on monia erilaisia. Mikä hoito olisi minun iholle sopivin on usein heräävä kysymys. Hoitoon tullessasi valitsen ihollesi sopivimman hoidon ja hoidossa tehtävät tuotteet, jotta hoito olisi mahdollisimman tehokas ihosi tarpeisiin.

Erittäin tärkeä asia tähän aikaan vuodesta on kiinnittää huomio kotihoitotuotteisiin. Oikeanlaiset, omalle iholle sopivat ihonhoitotuotteet auttavat ihoa pysymään pehmeänä ja joustavana talven pakkastenkin aikaan. Autan mielelläni löytämään ihollesi sopivat kotihoitotuotteet.

Tervetuloa rentoutumaan ihaniin hoitoihin.Kasvojumpalla kiinteyttä iholle

Suosittelen usein kasvohoidon yhteydessä kotona tehtävää säännöllistä kasvojumppaa. Samoin kuin kehon muutkin lihakset myös kasvolihakset surkastuu ellei niitä käytä monipuolisesti. Päivittäisen ihonhoidon yhteydessä tehtynä jumppa ei vie paljon aikaa.

Säännöllinen kasvojumppa parantaa kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin ihosolujen ravinnonsaanti ja ihon väri paranee. Kasvojumppa vahvistaa ja kiinteyttää kasvojen lihaksia. Lisäksi se nuorentaa ihoa ja vähentää stressin aiheuttamaa lihasjännitystä kasvojen lihaksissa.

Kasvojumppaa on hyvä tehdä useamman kerran viikossa eri lihaksiin kohdistuvilla liikkeillä. Hyviä liikkeitä löytyy netistä kuvien kera useita. Toistoja kannattaa tehdä 10-15 krt / liike. Välillä kannattaa pitää myös välipäiviä, jolloin kasvolihakset saa palautua. Rohkeasti vain testaamaan erilaisia liikkeitä peilin eteen..