AjankohtaistaOlemme hoitolassa sinua varten ja autamme mielellään ihonhoitoon sekä hiustenhoitoon liittyvissä kysymyksissä sekä oikeanlaisen hoidon ja hoitotuotteiden valinassa, jotta löydämme sinulle parhaimman hoitokokonaisuuden.

Haluamme tarjota sinulle turvallisen, rentouttavan hoitohetken hoitolassamme.


Joulukuun hoitona on ihoa kirkastava Tuhkimohoito kasvoille 80€. Hoito sisältääalkupuhdistuksen, happokuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, kasvohieronnan, seerumin imeytyksen ultralla, naamion ja loppuvoiteet. Ihana ihoa kirkastava, virkistävä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.


Huom!

Vietämme 7.12 klo 11-17 hoitolan 25-vuotis syntymäpäivää perinteisten avoimien ovien merkeissä. Päivän aikana tarjoamme kaikista varatuista hoidoista, lahjakorttiostoksista ja tuotteista -15% alennuksen. Arvomme kävijöiden kesken kaksi tuotepussukkaa.Tervetuloa kakkukahville ja hyödyntämään päivän edut. T. Tiina ja Taru
Uutena hoitona hoitolassamme on suuren suosion saanut Led värivaloterapiahoito. Kysy lisää.Aikoja hoitoihin voit varata kätevästi myös oheisen linkin kautta.


  • Anna läheisellesi lahjaksi hoitava lahjakortti. Lahjakortteja voit tilata myös kätevästi verkkokaupastamme. Tervetuloa hoitolaamme.