Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EkoPharma Helsinki

Ekologinen, suomalainen ihonhoitosarja

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 30 kpl
EP-Tyrni-Yovoide-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni yövoide

Ylellinen ja ravitseva Kiinteyttävä Tyrni Yövoide sisältää kallisarvoista tyrninsiemenöljyä, jonka sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ihoa yön aikana. Tyrnin ja ruusunmarjan marjauutteen sisältämät antioksidantit ja polyfenolit korjaavat jo vaurioitunutta ihoa. Kasviperäiset peptidit yhdessä..
Hinta: 36.00 €
EP-Vadelma-Kasvovesi-250ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kasvovesi

Pintakuivan ja sekaihon päivittäiseen puhdistukseen. Vadelma Kasvovesi kosteuttaa ihoa välittömästi, tasapainottaa ihon pH-arvoa, supistaa hellävaraisesti ihohuokosia sekä viimeistelee ihon puhdistuksen. Vadelma Kasvoveden jälkeen kiristävä tunne häviää ja tasapainotettu iho on näin valmiimpi ottamaan..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelma-Hoitoseerumi-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kosteuttava seerumi

Vadelma seerumi on todellinen ihon tehokosteuttaja joka sopii nuorelle iholle sekä pintakuivalle iholle. Vadelmaseerumissa prebiootit vahvistavat ihon puolustusmekanismia ja peptidit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Kosteuttavina aineina hyaluronihappoa, vadelma- ja kurkku-uutetta ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta..
Hinta: 34.00 €
EP-Vadelma-Kuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kuorinta kasvoille

Normaalille, pintakuivalle tai sekaiholle. Kosteuttava ja hellävarainen kuorinta, joka kirkastaa, elvyttää ja uudistaa ihoa. Hellävaraiset bambun siemenet poistavat ihon pinnalta kuolleet ihosolut mekaanisesti. Kosteuttavina aineina tuotteessa vadelmauutetta, xylitolia sekä glyseriiniä...
Hinta: 23.00 €
EP-Vadelma-Puhdistusvaahto-250ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma puhdistusvaahto

Puhdistusvaahto pintakuivalle ja kuivalle iholle.
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelman-Siemenoljy-30ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma siemenöljy

Tarkoitettu nuorelle, myös kuivalle tai pintakuivalle iholle. Vadelman siemenöljy saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja hoidetulta. Ravinnerikkaat öljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoilla ja vitamiineilla. Sisältää luontaisen UV-suojan ja huikean määrän tehokkaita, ihoa suojaavia..
Hinta: 30.00 €
EP-Vadelma-Silmanymparysgeeli-15ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma silmäympärysgeeli

Kosteuttava Silmänympärysgeeli on tarkoitettu erityisesti nuorelle iholle kosteuttavan geelimäisen koostumuksen vuoksi. Seerumin prebiootit parantavat ihon puolustusmekanismia ja peptidit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Kosteuttava Silmänympärysgeeli on kuin täsmähoito, jossa on optimoitu koostumus..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelma-Kasvovoide-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelmakosteusvoide 24h

Iholle, joka kaipaa lisäkosteutta, erityisesti pintakuivalle ja sekaiholle. Kosteuttava Vadelmavoide 24h kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäri vuorokauden. Vadelman lehtiuute, aloe vera ja kurkku- sekä tupasvillauute virkistävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Karitevoi ja manteliöljy hoitavat, ravitsevat..
Hinta: 34.00 €
EP-Vadelma-Kasvonaamio_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelmanaamio

Kosteuttava Vadelma Kasvonaamio on helppo ja nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. Se kosteuttaa ja hellii ihoa upeilla hoitavilla ainesosillaan. Sisältää runsaasti bio-aktiivisia ja kosteuttavia tekijöitä, kuten aloe veraa, keramideja, hyaluronihappoa sekä suomalaista vadelmanmarja- ja tupasvillauutetta..
Hinta: 24.00 €
EP-Karpalo-OljytonKasvovoide-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Öljytön karpalovoide

EKOPHARMA Karpalo Öljytön kosteusvoide on valmistettu hoitavan aloevera uutteen pohjalle, jossa paljon ihoa korjaavia aminohappoja. Karpalouute on antimikrobinen ja piparminttuöljy tasapainottaa talintuotantoa. Erinomainen rasvaisen ihon tai akneihon hoitotuote, joka ravitsee ja kosteuttaa, mutta ei..
Hinta: 30.00 €
12