EkoPharma Helsinki

Ekologinen, suomalainen ihonhoitosarja

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 33 kpl
EP-Tyrni-Paivavoide-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni päivävoide

Kiinteyttävä Tyrni Päivävoide antaa vahvan antioksidanttisuojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Puolustusmekanismia parantavat nyt myös prebiootit. Ne tukevat ihon mikrobiflooran tervettä monimuotoisuutta. Voide sisältää paljon ihoa suojaavia ja antioksidanttisia ruusunmarja- ja tyrninmarjauutteita..
Hinta: 34.00 €
EP-TyrniQ10-Kasvooljy-30ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni Q10 kasvoöljy

Tyrnimarja sisältää paljon beetakaroteenia, joka on A-vitamiinin esiaste ja antioksidantti. Kasvikunnassa A-vitamiini esiintyy karoteenina, joka muuttuu iholla A-vitamiiniksi. A-vitamiini parantaa ihon mikroverenkiertoa ja sidekudosten elastisuutta. Se vahvistaa ihoa edistämällä solujen uusiutumista..
Hinta: 30.00 €
EP-Tyrni-Hoitoseerumi-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni seerumi

Kasviperäiset peptidit yhdessä C-vitamiinin kanssa aktivovat ja edistäväti kollageenin tuotantoa kiinteyttäen ja silottaen ihon pieniä ryppyjä ja juonteita. Seerumi sisältää prebiootteja, joita käytetään aktivoimaan ja tehostamaan iholla olevien hyvien mikrobien elinolosuhteita, mikä parantta ihon puolustuskykyä..
Hinta: 35.00 €
EP-Tyrni-Silmanymparysvoide-15ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni silmänympärysvoide

Tehokas Kiinteyttävä Silmänympärysvoide on sarjan suosikkituotteita! Kasviperäiset peptidit yhdessä C-vitamiinin kanssa aktivoivat kollageenisynteesiä ja kiinteyttävät ihoa. Tyrnin ja ruusunmarjan marjauutteet tuovat iholle paljon ravinteita ja luonnollisia vitamiineja, ja tyrnin siemenöljy hyviä omega-rasvahappoja..
Hinta: 27.00 €
EP-Tyrni-Yovoide-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Tyrni yövoide

Ylellinen ja ravitseva Kiinteyttävä Tyrni Yövoide sisältää kallisarvoista tyrninsiemenöljyä, jonka sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ihoa yön aikana. Tyrnin ja ruusunmarjan marjauutteen sisältämät antioksidantit ja polyfenolit korjaavat jo vaurioitunutta ihoa. Kasviperäiset peptidit yhdessä..
Hinta: 36.00 €
EP-Vadelma-Kasvovesi-250ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kasvovesi

Pintakuivan ja sekaihon päivittäiseen puhdistukseen. Vadelma Kasvovesi kosteuttaa ihoa välittömästi, tasapainottaa ihon pH-arvoa, supistaa hellävaraisesti ihohuokosia sekä viimeistelee ihon puhdistuksen. Vadelma Kasvoveden jälkeen kiristävä tunne häviää ja tasapainotettu iho on näin valmiimpi ottamaan..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelma-Kuorinta-50ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma kuorinta kasvoille

Normaalille, pintakuivalle tai sekaiholle. Kosteuttava ja hellävarainen kuorinta, joka kirkastaa, elvyttää ja uudistaa ihoa. Hellävaraiset bambun siemenet poistavat ihon pinnalta kuolleet ihosolut mekaanisesti. Kosteuttavina aineina tuotteessa vadelmauutetta, xylitolia sekä glyseriiniä...
Hinta: 23.00 €
EP-Vadelma-Puhdistusvaahto-250ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma puhdistusvaahto

Puhdistusvaahto pintakuivalle ja kuivalle iholle.
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelman-Siemenoljy-30ml.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma siemenöljy

Kuivalle tai pintakuivalle iholle. Vadelman siemenöljy saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja hoidetulta. Ravinnerikkaat öljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoilla ja vitamiineilla. Sisältää luontaisen UV-suojan ja huikean määrän tehokkaita, ihoa suojaavia antioksidantteja. Vahvistaa..
Hinta: 30.00 €
EP-Vadelma-Silmanymparysgeeli-15ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelma silmäympärysgeeli

Kosteuttava Silmänympärysgeeli on tarkoitettu erityisesti nuorelle iholle kosteuttavan geelimäisen koostumuksen vuoksi. Seerumin prebiootit parantavat ihon puolustusmekanismia ja peptidit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Kosteuttava Silmänympärysgeeli on kuin täsmähoito, jossa on optimoitu koostumus..
Hinta: 24.00 €
EP-Vadelma-Kasvonaamio_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Vadelmanaamio

Kosteuttava Vadelma Kasvonaamio on helppo ja nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. Se kosteuttaa ja hellii ihoa upeilla hoitavilla ainesosillaan. Sisältää runsaasti bio-aktiivisia ja kosteuttavia tekijöitä, kuten aloe veraa, keramideja, hyaluronihappoa sekä suomalaista vadelmanmarja- ja tupasvillauutetta..
Hinta: 24.00 €
Nayttokuva_2016-08-25_kello_16.09.36.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Värillinen päivävoide spf15

Runsaspigmenttinen voide rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Voide mukautuu ihon sävyyn sopivaksi, joten yksi sävy sopii kaikille.
Hinta: 35.00 €
EP-Karpalo-OljytonKasvovoide-30ml_1.png&width=280&height=500

EkoPharma Helsinki Öljytön karpalovoide

EKOPHARMA Karpalo Öljytön kosteusvoide on valmistettu hoitavan aloevera uutteen pohjalle, jossa paljon ihoa korjaavia aminohappoja. Karpalouute on antimikrobinen ja piparminttuöljy tasapainottaa talintuotantoa. Erinomainen rasvaisen ihon tai akneihon hoitotuote, joka ravitsee ja kosteuttaa, mutta ei..
Hinta: 30.00 €
12