Tervetuloa kotisivuillemme!




TERVETULOA KOTISIVUILLEMME

Terveys- ja kauneuskulma on Oulun keskustassa toimiva kauneushoitola ja parturi-kampaamo. Meiltä löydät monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä naisille että miehille. Verkkokauppamme kautta voit tilata laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja hoitolahjakortteja kätevästi myös kotiisi.

Teemme työtämme täydellä sydämellä ja haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ja rentouttavan hoitotuokion osaavissa käsissä. Olet lämpimästi tervetullut meille hemmotteluun.

Hoitolaan voit varata ajan myös kätevästi oheisen linkin kautta.

Voit seurata hoitolaamme myös instagramissa osoitteessa:









Ruusu&Kamomillamaito kasvovesi

Vuohelma-kasvovesi-ruusu-kamomilla-1-600x600.jpg&width=280&height=500
Käsintehty kasvovesi kosteuttaa, puhdistaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Sisältää ruusu- ja kamomillavettä, vuohenmaitoa, aloe veraa ja glyseriiniä. Ihanteellinen stressaantuneelle, kuivalle ja herkälle iholle.
Hinta: 17.50 €

Polkkakarkki pyykkietikka

syvatty_pyykkietikka_polkkakarkki_475ml-pullo_Y4A851717.jpg&width=280&height=500
Pyykkietikka 20-90° valko- ja kirjopesuohjelmille. Korvaa huuhteluaineen, poistaa pyykistä pesuaine jäämät ja tekee pyykistä ihanan pehmeän. Ekologinen, vegaaninen, kasviöljypohjainen, eläinkokeeton. 475ml.
Hinta: 13.00 €

Vadelmamaito kasvosaippua

Vuohelma_tuotteet2021_netti-6-600x600.jpg&width=280&height=500
Kasvojen puhdistus ei ole koskaan ennen tuntunut näin ylelliseltä ja kosteuttavalta. Kaikille ihotyypeille sopiva Vadelmamaito kasvosaippua sisältää ihoasi hellävaraisesti peseviä ainesosia kookoksesta ja sokerista, vuohenmaitoa, mangovoita, vadelmansiemenöljyä ja vadelmajauhetta, kaoliinisavea sekä..
Hinta: 15.00 €