Tervetuloa kotisivuillemme!
TERVETULOA KOTISIVUILLEMME

Terveys- ja kauneuskulma on Oulun keskustassa toimiva kauneushoitola ja parturi-kampaamo. Meiltä löydät monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä naisille että miehille. Verkkokauppamme kautta voit tilata laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja hoitolahjakortteja kätevästi myös kotiisi.

Teemme työtämme täydellä sydämellä ja haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ja rentouttavan hoitotuokion osaavissa käsissä. Olet lämpimästi tervetullut meille hemmotteluun.

Hoitolaan voit varata ajan myös kätevästi oheisen linkin kautta.

Voit seurata hoitolaamme myös instagramissa osoitteessa:

Cacay & Prickly Pear Soothing Oil

cacay-prickly-pear-soothing-oil-heijastus-web-scaled-piszfo6oznu6xz4n1tilvw6c6f7rrw7s1zj2otu7sw-1.jpg&width=280&height=500
Todellinen luksusöljy täynnä kallisarvoista A-vitamiinirikasta cacaypähkinänöljyä sekä ylellistä, E-vitamiinirikasta kaktusviikunan-siemenöljyä. Nämä kaksi yhdessä muodostavat lyömättömän anti-aging yhdistelmän.


Tuotteen sisältämä marulaöljy ja cupuacuvoi kosteuttaa ja suojaa ihoa, mustaherukan-siemenöljy..
Hinta: 69.00 €

Pikakasvohoito

Pikakasvohoito
Choice- pikakasvohoito on 30 minuuttia kestavä pehmentävä, heleyttävä hoito kasvoille. Hoito sisältää meikinpoiston, kuorinnan, kuorivan naamion, seerumin ja kosteusvoiteen.
Hinta 35€
Hinta: 35.00 €