Tervetuloa kotisivuillemme!




TERVETULOA KOTISIVUILLEMME

Terveys- ja kauneuskulma on Oulun keskustassa toimiva kauneushoitola ja parturi-kampaamo. Meiltä löydät monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä naisille että miehille. Verkkokauppamme kautta voit tilata laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja hoitolahjakortteja kätevästi myös kotiisi.

Teemme työtämme täydellä sydämellä ja haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ja rentouttavan hoitotuokion osaavissa käsissä. Olet lämpimästi tervetullut meille hemmotteluun.

Hoitolaan voit varata ajan myös kätevästi oheisen linkin kautta.

Voit seurata hoitolaamme myös instagramissa osoitteessa:









Kaura&Ruusumaitovoide50ml

Vuohelma_tuotteet2021_netti-2-600x600.jpg&width=280&height=500
Nopeasti imeytyvä, erittäin kosteuttava ja hoitava voide sisältää vuohenmaitoa, ruusuvettä, mangovoita, manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, kaurasilkkiä ja hyaluronihappoa. Sopii normaalille, kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.
Hinta: 19.50 €

Vadelma hydrate 24h kasvovoide

EP-03-427-50_p.png&width=280&height=500
Kasvovoide iholle, joka kaipaa tehokasta kosteutusta. Antioksidanttinen ja vitamiinirikas vadelmauute sekä tupasvilla kosteuttavat ja heleyttävät ihoa. Keramidit estävät kosteuden haihtumista ihosta ja vahvistavat ihon luonnollista suojamekanismia. Hyaluronihappo täyteläistää ihoa lisäten sen kimmoisuutta..
Hinta: 32.90 €

Herukka silmänympärysvoide

EP-01-472-15_kk.png&width=280&height=500
Mustaherukkapohjainen, rauhoittava ja napakoittava hoitovoide herkälle silmänympärysiholle. Antioksidanttista ja vitamiinirikasta mustaherukkauutetta sisältävä silmänympärysvoide kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Mustaherukan siemenöljy ja helokkiöljy ravitsevat ihoa, keramidit vahvistavat ihon lipidisuojaa..
Hinta: 29.90 €