Tervetuloa kotisivuillemme!




TERVETULOA KOTISIVUILLEMME

Terveys- ja kauneuskulma on Oulun keskustassa toimiva kauneushoitola ja parturi-kampaamo. Meiltä löydät monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä naisille että miehille. Verkkokauppamme kautta voit tilata laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja hoitolahjakortteja kätevästi myös kotiisi.

Teemme työtämme täydellä sydämellä ja haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ja rentouttavan hoitotuokion osaavissa käsissä. Olet lämpimästi tervetullut meille hemmotteluun.

Hoitolaan voit varata ajan myös kätevästi oheisen linkin kautta.

Voit seurata hoitolaamme myös instagramissa osoitteessa:









Karpalo kasvovesi

EP-04-460-250_p.png&width=280&height=500
Raikastava, koivunmahlapohjainen kasvovesi tasapainottaa talintuotantoa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Antimikrobinen ja antioksidanttinen karpalouute tasapainottaa ja kirkastaa ihoa ja salisyylihappo vähentää ihon epäpuhtauksia. Prebiootit tukevat ihon luonnollista suojamekanismia.
Koko- ja pakkaustiedot:..
Hinta: 23.90 €

Vadelma glow kasvoöljy

H_EP-03-421_p.png&width=280&height=500
Kevyen hoitava ja heleyttävä kasvoöljy sisältää runsaasti iholle välttämättömiä omega-rasvahappoja vadelman siemenöljystä sekä ihoa hoitavaa skvalaania. Vadelman siemenöljy lisää iholle luonnollista UV-suojaa. Jojoba hoitaa ja lisää ihon kosteudensitomiskykyä ja ihoidenttinen skvalaani ylläpitää ihon..
Hinta: 29.90 €

Kehäkukka&aprikoosimaito kosteusvoide

Kosteusvoide-Kehakukka-Aprikoosi_nelio-600x600.jpg&width=280&height=500
ostoskoriin
Pelastus kuivalle iholle! Luonnollinen, täyteläinen ja hoitava kosteusvoide kaikille ihoalueille, jotka kaipaavat erityistä kosteutusta. Ihanteellinen yövoiteeksi kasvoille...
Hinta: 24.90 €